Eerste training elite / beloften in 2008

Na een enkele voorbereidingstrainingen in december was het dan afgelopen zaterdag (5 januari) zover dat de eerste groepstraining in 2008 voor de Elite/Belofte groep met heel veel inzet is afgerond. 

Met een rennersgroep, aangetast door enkele blessures en grieperige personen, werd er onder aanvoering van onze nieuwe trainer een aanzet gegeven van een pittige training in de beurt van Hoenderloo / Otterlo.

De training verliep tot een half uur voor thuis komst in droge weeromstandigheden, ondanks de spree van je voorganger hadden we eigenlijk niets te klagen over de nattigheid en de temperatuur van deze trainingsdag. 

Na afloop van deze training konden we concluderen dat deze 1e gezamenlijke groepstraining zeer geslaagd was.

Een zeer harde training moet deze groep renners een grote stap voorwaarts brengen voor het nieuwe wielerseizoen.

In de laatste km's van de finale (ondanks dat het een training was) bleek er al snel dat enkele renners qua niveau zeer dicht bij elkaar zitten. Dit zorgt voor optimisme en vertrouwen. 

Dit neemt niet weg dat er de komende weken er echter nog veel en hard gewerkt dient te worden, maar met de instelling van de rennersgroep van afgelopen zaterdag zal dit met veel plezier worden gedaan.