Dameswielrennen

Bij de WV de IJsselstreek zijn een aantal dames actief met een Amateurlicentie. Op dit moment bestaat de dames selectie uit 2 fanatieke rensters. Deze dames rijden de landelijke klassiekers en criteriums. Maar we willen meer: de selectie is beperkt en daarom zijn we op zoek naar nieuwe rensters die ons komen versterken zodat we met een dames team kunnen trainen en deelnemen aan wedstrijden. Dat is wel zo gezellig en samen kunnen we meer bereiken.

De wedstrijden zijn ons doel, landelijk en misschien wel internationaal. Daarnaast blijft de fun in de sport zeker ons doel! Nu is het mogelijk dat de dames meetrainen met de Amateurs, maar het is de bedoeling om op korte termijn te starten met een trainingsprogramma speciaal voor de dames. Zeker geen theekransje, maar hard fietsen!

Wij bieden rensters, met en zonder licentie, de mogelijkheid om samen met onze huidige rensters mee te trainen. Op deze manier willen wij de rensters van de Noord-Veluwe met elkaar verenigen, een plek bieden om gezamenlijk met elkaar te trainen en deel te nemen aan wedstrijden.

Naast de het verbeteren van de sportieve prestatie staan plezier beleven aan de sport en een goede sfeer centraal. Daarom vinden wij het belangrijk om gezamenlijk naar wedstrijden te gaan, gezamenlijk deel te nemen aan trainingskampen en het organiseren van gezellige activiteiten buiten het wielrennen.

Voor vragen en informatie over het dameswielrennen kun u het contactformulier invullen.