Update uit het verre oosten (4)

Weer een update van Wim ontvangen. Dit keer verblijft hij op Maleïsië waar hij voor de feestdagen 2 koersen gereden heeft.

Afgelopen zaterdag was er een wegwedstrijd van 100km met een finish bergop. In de loop van de koers ontstond er een kopgroep van 6 man, waarchter Wim in een 2e groep zat. Gelukkig kon hij met voorsprong aan de slotklim van 6km beginnen en kon de schade op de klim beperkt houden, waarna hij als 10e finishte.

Zondag was er een criterium over een rondje van 1,5 km met 40 rondes. Na 3 ronden reed er een kopgroep weg met 4 koplopers, die uit de greep van het jagende peloton bleven. Wim reed in de laatste 4 rondes weg en finishte als 5e.

Zoals Wim het zelf zegt heeft hij tot eind maart winterstop, maar je weet maar nooit waar hij weer opduikt. Wim gaat 2 weken rondfietsen en vliegt op 6 januari van Kuala Lumpur naar Cambodja. Vanaf Cambodja gaat hij op de fiets naar Bangkok, waar 22 januari zijn neefje arriveert. Samen met zijn neefje gaat Wim 4 weken door Laos en Cambodja toeren.