Sponsoren

 

Met kernwaarden als gedrevenheid, snelheid en kwaliteit stellen wij ons graag aan u voor! De grootste uitdaging en opdracht is een optimale dienstverlening voor onze klanten te combineren met goed werkgeverschap voor onze uitzendkrachten. BNS People B.V. is uw specialist in zowel Nederlandse als buitenlandse arbeidskrachten. Met wervings- en selectiekantoren in Nederland, Duitsland en Polen beschikken wij over een breed geselecteerd personeelsbestand.

 

Rabobank

Ook Rabobank blijft ons de komende jaren steunen! Niet alleen de club maar ook alle wedstrijden die WV de IJsselstreek organiseert zullen de komende 3 jaar gesponsord worden door de Rabobanken uit de regio.Dank Rabobank Noord Veluwe, Rabobank Flevoland en Rabobank Randmeren! Het Veluweklassement heet volgend jaar het Rabobank VeluweKlassement.

 

Monda Vakantieparken was de afgelopen jaren al sponsor en heeft het contract verlengd. De campings en bungalowparken van Monda liggen verscholen in de bossen van de Veluwe, Drenthe en Overijssel, of in Friesland, Flevoland en Gelderland aan het heldere water van IJsselmeer en Veluwemeer.
Voor alle leeftijden, voor watersporters en rustzoekers, voor hoog- en laagseizoen. op www.monda.nl vind je alle parken.

 

Maxi Promo en Maxi Bikes

 

Glason

Het complete glasbedrijf met locaties in Lelystad en Nunspeet heeft zich ook voor drie jaar verbonden aan de club. Glason is al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van glas. Glas voor binnen en buiten. Ze zijn gespecialiseerd in isolatieglas, hardglazen deuren, en wanden voor uw badkamer en douche, scheidingswanden, daklichten, balustrades en luifels. Glas op maat, kwaliteit, service en snel en vakkundig geplaatst.