Jeugd informatieavond goed bezocht

Elburg 29 oktober - De oproep voor deze informatieavond op de site van wv de ijsselstreek resulteerde in een volle zaal belangstellenden. Doel van deze avond was ouders en (raboplan) jeugdleden te informeren over de mogelijkheden binnen vereniging. Met de grote aanwas van jeugdige leden wordt gehoopt op een doorstroming naar de hogere categorieën. Om dit nog beter in banen te leiden is het bestuur sinds de afgelopen Algemene Ledenvergadering dit jaar, uitgebreid met een coördinator Jeugdzaken, Frans van Varik.

Rabojeugdplan trainer Warner de Boer hield een helder betoog omtrent alle keuzemogelijkheden voor de jonge rensters en renners. Van trainen op Flevonice tot het rijden van klassiekers werd besproken. Tevens werd een mogelijk programma voor het volgende seizoen geschetst.

De enthousiaste verhalen leidde ertoe dat na afloop van de avond direct enkele raboplan jeugdleden zich definitief aanmeldden als lid.

De opgaande lijn van het aantal jeugdleden en de behaalde resultaten in het afgelopen seizoen geven de trainers en bestuursleden van de verenging in ieder geval voldoende vertrouwen dat we op de goede weg zijn. Hopelijk kunnen we volgend jaar bij jeugd, nieuwelingen en junioren de naam van wv de ijsselstreek veelvuldig tegenkomen.