Ploeg voor 2011 krijgt vorm

De afgelopen maanden was het stil rond de Elite / Beloftenploeg. Achter de schermen werd er door diverse mensen echter hard gewerkt. Zo zijn er diverse gesprekken geweest met sponsoren, werd er gezocht naar nieuwe ploegleiders, aangezien Warner en Robert m.b.t. het ploegleiderschap een stapje terug doen.

Na een jaar wordt er helaas weer afscheid genomen van Julian van Dijk. Julian gaat een stapje hogerop fietsen bij Metec Cyclingteam. Hij blijft wel lid van WV de IJsselstreek en is dus eventueel inzetbaar in de Clubcompetitie wedstrijden. Daarnaast zijn er geen vertrekkers te melden.

Wel zijn er een 5-tal nieuwe gezichten te bekennen: Henrik Dorgelo, Henri Mol, Wim Engel, Arjan de Haan en Martijn v/d Belt. Henrik komt over van KWC, vanaf de Amateurs. Henri komt uit de Amateurgeledingen van de Ijsselstree. Wim en Arjan komen over van de Noord-Westhoek en willen een stapje hogerop proberen. Martijn komt over van de KWC en is volgend jaar 1e jaars belofte.
Daarnaast heeft schaatser Jan Bos aangegeven dit jaar na een succesvolle rentree in het wielerpeloton, beschikbaar te zijn voor een aantal wedstrijden / klassiekers.

Daarnaast is er een wisseling van de wacht op ploegleider gebied. Terug van weggeweest is Wim Spijkerboer, die samen met Klaas Kirchhoff ploegleiders worden en verantwoordelijk zijn voor de wedstrijdinschrijvingen. Daarnaast wordt Ismael Kip ploegleider, nadat hij aan het eind van afgelopen seizoen besloten heeft te stoppen met actieve wedstrijdsport. De trainingen worden verzorgd door Alex de Lange.

Als vereniging zijn we blij met de invulling van het kader, zonder de vrijwilligers kan de vereniging niet bestaan! Hartelijk dank!