Survival

Op zaterdag 17 december werd onder koude maar zonnige weersomstandigheden een survival georganiseerd voor de elite/beloften en junioren in Dronten. Dit ter aftrap van het nieuwe seizoen, gericht op teamwork en het elkaar beter leren kennen. Met in totaal 20 man moesten verschillende hindernissen overwonnen worden. Samenwerkingsactiviteiten waren onder andere geblinddoekt een hindernis afleggen maar ook een brancard kwam er aan te pas. In twee teams moest de brancard plus ‘gewonde’ heelhuids naar de finish gedragen worden.
Ook moest er nauwkeurig gewerkt worden met boogschieten. Na het missen van de schijf moest de persoon eerst 10 keer opdrukken om vervolgens nog een blokje om te lopen (op snelheid). Zo ontstond er een mooie rivaliteit tussen de twee teams en was het spannend tot de laatste schieters/lopers in actie moesten komen. Met minimale verschillen werd het onderdeel afgesloten.
Naast de groepsgerichte activiteiten konden de welbekende touwbruggen niet ontbreken. Met knikkende knieën moesten de heren hun balans weten te houden om zo geen nat pak te halen. Een enkeling haalde dan ook een natte broek, net als de toeschouwers die het in hun broek deden van het lachen.

De middag werd afgesloten met een lunch en een bespreking van de elite/beloften groep. Al met al een zeer geslaagde dag.
Op naar 2012!

Foto's staan hier.