Verslag NCK (B-ploeg)

Afgelopen zaterdag hebben de junioren Twan, Maarten, Jurgen en David het Nederlamds Club Kampioenschap gereden in het zeer winderige noorden van het land. Na een aantal jaren in Hoogezand te hebben gestart was het evenement verhuisd naar het einde van Groningen in Zoutkamp. Hier, op een sfeerloze locatie(kazerne) was de start en finish van dit NCK.  We waren om 0800uur vertrokken uit Dronten richting Kenneth v Dorp waar Gerrit met Maarten en David naar toe zou komen en daar vandaan konden we vertrekken naar het hoge noorden. Daar aangekomen en na een mooi plaatsje te hebben uitgezocht begonnen we met z'n allen de tent op te bouwen.

Na even puzzelen waren we eruit en hadden we de tent snel staan waarna Kennth de massagetafel kon opzetten om de jongens voor te berieden en lekker de spieren los te maken. Tussendoor werd er warm gereden op de tacx met een programmaatje van Gerrit. 12.35 was de start en ze vlogen er vol in. Na 5 km sloeg het noodlot toe want Twan zijn stuur begon los te zitten (foutje van zijn mechanieker ,vader), maar na wat gestuntel met een imbussleutel ging het weer vol gas.

Het waaide verschrikkelijk hard en al met al kwamen ze terug met een gemiddelde rond de 41,5  Na het douchen gingen de jongens nog kijken bij de start van de elite/belofte en nadat zij klaar waren werd er afgereisd naar Staphorrst om daar traditiegetrouw lekker naar de Chinees te gaan waar we ons tegoed deden aan het concept onbeperkt eten en drinken  Al met al een zeer mooie dag waar we het wegseizoen 2012 hebben afgesloten.

Foto's staan hier.