WV de IJsselstreek organiseert volgend jaar het NK-Masters in Garderen

Volgend jaar bestaat WV de IJsselstreek 60 jaar. Dit heeft ons net als bij het 50 jarig jubileum doen besluiten om het NK Masters te organiseren. Ondertussen heeft de KNWU het NK aan ons toegekend en kunnen we dus verder met het organiseren van dit mooie evenement.  

Op zaterdag 14 juni zullen ongeveer 500 renners deelnemen aan het NK Masters. Verdeelt over 4 categorieën zullen zij de strijd aangaan op een mooi en selectief parcours. Het glooiende parcours van 6,2 km tussen de weilanden bij Garderen is voor veel renners bekent terrein. Het klimmetje naar de molen zal de wedstrijd zwaar genoeg maken om mooie wedstrijden te zien.

Uiteraard hebben we voor dit evenement een grote groep vrijwilligers nodig. Hiervoor hebben we de hulp nodig van alle IJsselstrekers! Op de dag zelf hebben we chauffeurs, verkeersregelaars e.d. nodig. In de maanden voor dit evenement kunnen we ook nog een aantal mensen in het organisatiecomité gebruiken.

Lijkt het je leuk om in de voorbereiding je steentje bij te dragen mag je je bij mij melden. Zet de datum alvast in je agenda want op zaterdag 14 juni hebben we je hulp zeker nodig!

Masters verwachten we uiteraard aan de start!

Namens het organisatiecomité, 

Robert van Plateringen
06-46285956
secretariaat@wvdeijsselstreek.nl