Presentatie nieuwe outfit

Zaterdagavond 27-2 werd in het Bouw en Infrapark in Harderwijk, het onderkomen van Trek Benelux, de nieuwe outfit van Wielervereniging de IJsselstreek gepresenteerd. Onder grote publieke belangstelling werden de nieuwe sponsoren en de nieuwe bijbehorende outfit gepresenteerd aan het publiek. Het bestuur kon met trots melden dat er voor de komende 3 jaar continuïteit verzekerd is met de presentatie van de nieuwe en blijvende sponsoren. 
De sponsoren voor de komende jaren zijn: BNS People uit Harderwijk, Glason uit Lelystad / Nunspeet, Maxi Promo uit Nunspeet, Monda vakantieparken uit Elburg en de samenwerkende Rabobanken Randmeren, Noord Veluwe en Flevoland.
 
De insiratie voor de nieuwe outfit ligt bij het ontstaan van de vereniging. Werd er in de jaren 50 . 60 nog gekoerst in wollen truien, tegenwoordig is de vereniging gestoken in de nieuwste snufjes die er denkbaar zijn. Het design is in samenspraak met de leverancier MaxiPromo ontworpen aan de hand van het tricot waar oude krijgers als Fedor den Hertog en Dries van Wijhe vele successen in vierden. De renners in alle categorieën van jong tot oud staan te trappelen om het vernieuwde groen vooraan te tonen in de komende koersen.
Aanstaande zaterdag begint het seizoen in Nederland met de Ster van Zwolle, waar de Elite en Beloften zoals elk jaar weer hun opwachting mogen maken.
 
Naast de presentatie van de verschillende rennersgroepen, werd ook het nieuwe leiderstricot van het Rabobank Veluweklassement onthuld. Onderstaand een foto van de leden in de nieuwe outfit van de vereniging. De foto is gemaakt door Arjan de Graaf.